În perioada aprilie -mai 2023 Școala Gimnazială Mologești a continuat derularea proiectului cu fonduri guvernamentale prin PNRR destinat copiilor din ciclul gimnazial aflați în risc de abandon școlar din cauza numărului mare de absențe și a mediilor scăzute, valoare fără T.V.A. a grantului fiind de 140 000 euro.
În aceasta perioada ne- am propus să facem achiziții de echipamente pentru digitalizarea procesului educațional, să formăm cadrele didactice din școală, să acordăm hrană copiilor din grupul țintă.
În lunile martie-mai 2023 am desfasurat activități de tip remedial și extracurriculare cu copiii din ciclul gimnazial încadrat în grupul țintă al proiectului.

În luna februarie 2023 Școala Gimnazială Mologești continua derularea proiectului cu fonduri guvernamentale prin PNRR destinat copiilor din ciclul gimnazial aflați în risc de abandon școlar din cauza numărului mare de absențe și a mediilor scăzute, valoare fără T.V.A. a grantului fiind de 140 000 euro.
În aceasta perioada ne- am propus să facem achiziții de echipamente pentru digitalizarea procesului educațional, să formăm cadrele didactice din școală, să acordăm hrană copiilor din grupul țintă.
În luna februarie 2023 am desfasurat activități de tip remedial și extracurriculare cu copiii din ciclul gimnazial încadrat în grupul țintă al proiectului.

In acest anul școlar 2020, la Școala Gimnaziala sat Mologesti, am reușit implementarea unui program afterschool „Nouă ne pasă”, susținut și sponsorizat de Fundatia eMAG cu sprijinul Flanco, care vizează sprijinirea copiilor vulnerabili, cu probleme la învățătură, prin organizarea unor cursuri de limba și literatura română și matematică, cu grupele de copii înscrise în program, la care elevii să poată recupera conținuturile neinsusite și să își formeze competențele pe care nu au reușit să le formeze, parțial sau total. In cadrul acestui program, elevii beneficiază de masă caldă și cursuri dedicate, la nivelul vârstei și capacității lor de înțelegere, dar și de un pachet minim de rechizite necesare, pe care urmează să îl primească, de asemenea oferit cu sprijinul partenerilor noștri enunțați anterior. Și nu în ultimul rând, @Fundatia eMAG și Flanco, au pus la dispoziția elevilor, care nu dispuneau de dispozitive pentru participarea la cursurile online, de tablete cu conexiune la internet, cu ajutorul cărora au putut participa, nu decât la orele online din cadrul afterschool-ului, dar și la orele online din cadrul școlii, oferindu-le astfel posibilitatea de a nu rupe legătura cu școala, pe parcursul acestei perioade dificile pe care o traversăm cu toții. #Nouanepasa#FundatiaeMAG

Educația nu trebuie să se oprească niciodată, iar ceea ce noi trebuie să facem este să o continuăm, in orice circumstanțe, și să ne adaptăm și să depășim împreună fiecare obstacol! Online sau la școală, copiii noștri merită toată atenția și efortul nostru, căci ei reprezintă viitorul acestei țări!